jorapoppenmode.punt.nl
Twee nieuwe setjes
Vorige week een midweekje in Drente gezeten, maar natuurlijk niet zonder handwerkspullen! Ik heb, wanneer we niet op pad waren, lekker zitten lezen, borduren en breien. Voor Barbie breide ik twee jurkjes in zwart/oranje, een kort zwart vestje en ook begon ik aan een turquoise/wit gevalletje.
Weer thuis werd er nog een knoopje aan het vestje gezet en één van de twee jurkjes aangevuld met een korte legging, een gehaakte hoed + tas en een eenvoudig zwart kettinkje en ziedaar.... setje B562 was klaar!
Jurkje en vest zijn patronen van Sticka till Barbie.
 
 
Wat het (rondgebreide) turquoise gevalletje betreft: het is een hes geworden met een gehaakte schulpjesrand aan de onderkant. Paste perfect bij de kniebroek die ik al eerder maakte. Om er een completere set van te maken kwamen er nog een jasje, bijpassend kettinkje en tas (Daniel Bingham) van turquoise suédine bij. Een paar D-ringen die ik nog had liggen, bleken perfecte "beugels" voor de tas te zijn... En zo was vanmiddag setje B563 ook klaar om op de foto te gaan: 
 
 
Wel jammer dat ik de juiste kleur niet met de camera kon "pakken". In werkelijkheid is het blauw wat meer turquoise (en vind ik de kleertjes in het ècht mooier dan op de foto....).

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
 
 
 
 
Klik op onderstaande button om te mailen naar Jora Poppenmode
 
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl