jorapoppenmode.punt.nl
Nieuwe kleertjes
Er gebeurt momenteel niet heel erg veel achter de schermen van Jora Poppenmode, maar dat betekent niet dat er helemaal niets gemaakt wordt hoor.
 
Ik kan als nieuwe setjes een overhemd met korte mouw voor Ken laten zien en een voorjaarssetje voor Barbie, bestaande uit een driekwart broek, rondgebreid mouwloos truitje van Stickatillbarbie en een schoudertas van turquoise suedine.
 
De broek past beide types Barbie (oude, originele figuur en het nieuwere figuur), maar bij het nieuwe figuur gaat het drukkertje achter nèt dicht, dus dat vraagt om een aanpassing.
Ik denk het gevonden te hebben door de figuurnaadjes weg te laten en aan de bovenkant rimpelelastiek te gebruiken; zo kan de broek zich prima aan verschillende lijven aanpassen... 
 
En ook een stukje klittenband zou hier een goede optie zijn. Nog steeds heb ik dit niet geprobeerd, maar ga er binnenkort toch eens mee aan te slag!
 
Een ander dilemma waar ik al een tijdje mee "worstel" is dit weblog. Niet het loggen op zich, maar het loggen bij punt.nl
Al een poosje maak ik ditzelfde weblog bij Blogger (www.jorapoppenmode.blogspot.com) en dat bevalt me eigenlijk veel beter. Nog niet alle logs heb ik overgezet, maar waarschijnlijk stap ik binnenkort toch helemaal over en hoop dan dat mijn trouwe lezers meegaan... Want telkens hetzelfde logje twee keer plaatsen is ook een beetje veel van het goede.
 
groet, Joke.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
 
 
 
 
Klik op onderstaande button om te mailen naar Jora Poppenmode
 
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl