jorapoppenmode.punt.nl
Vijf keer hetzelfde setje
Inderdaad, 5x hetzelfde setje, maar toch telkens weer anders. Een tik van me, waar ik waarschijnlijk niet snel meer vanaf kom. Het roestbruin/okergele setje maakte ik het eerste en vond hem leuk worden en, terwijl ik er nog druk mee bezig was, zat ik mezelf al af te vragen hoe hij er in paars/lichtblauw uit zou gaan zien. Tja, en voordat ik mezelf dan een halt kan toeroepen, sta ik al voor de lapjeskast om stofjes te zoeken en vervolgens te kijken of ik daar een geschikte garencombi bij heb. En zo is het gekomen dat het rijtje dames in hetzelfde setje steeds een stukje langer werd:
 
 
Bij 5 setjes vond ik dat het zo wel even genoeg was (hoewel de mogelijkheden nog lang niet uitgeput zijn....). Deze setjes staan inmiddels op de verkoopsite (www.jorapoppenmode.nl), evenals de kleertjes op de foto hieronder.
Voor Barbie nog een paar poncho's gebreid (blijft zo'n heerlijk werkje tijdens het televisiekijken, of in de auto, of in de trein); met het oog op het komende voorjaar ook vast iets lenteachtigs gemaakt en de twee setjes voor Kelly/Shelly zijn al een keer voorbijgekomen, maar stonden nog steeds niet op de site. Nu dus wel.
 
 
En verder ligt er, zoals meestal bij mij het geval is, nog het e.e.a. halfklaar of bijna klaar, te wachten op de laatste hand. Een laatste hand in de vorm van drukkertjes die er nog aangezet moeten worden, een tasje dat gemaakt moet worden om het geheel completer te maken, een bijpassende broek of een vestje in een bijpassend wolletje...
 
En dan wil ik het nu maar even niet hebben over die talloze ideetjes/plannetje/goedevoornemens in mijn hoofd.
 
Nu ga ik eerst een poosje strijken. Heeft niets met Barbie en/of Barbiekleertjes te maken, maar is wèl één van mijn goede voornemens voor vandaag!
Tot het volgende logje maar weer.
 
Joke.

Reacties

Hannie op 09-03-2012 16:07
Leuk Leuk Leuk!!!!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
 
 
 
 
Klik op onderstaande button om te mailen naar Jora Poppenmode
 
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl